Pentinge Tauhid Kanggo Menungsa

May 20, 2017 admin 2

Bismillah,.. Sekabeh puji kaduwene Allah ta’ala, shalawat uga salam mugi-mugi tetep keparing dumateng kanjeng nabi kito Muhammad shalallahu ‘alaihi wasallam, para sahabate, keluargane, lan wong-wong […]